… u ritmu valcera, tvista i salse

U Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji održana je donacijska plesno-glazbena večer pod nazivom “Zvjezdana prašina”, Udruge Projekt 60+/-, na kojoj se prikupljeno više od 5 tisuća kuna za kupnju neophodnih potrepština korisnicama “sigurne kuće”, riječke udruge U.Z.O.R.

U kostrenskoj inačici “Plesa sa zvijezdama”, na plesnom podiju snage su odmjerila brojna poznata lica našeg kraja i članice udruge 60+/- među kojima su bili načelnici i gradonačelnici riječkog prstena, kao i mnogi uglednici s tog područja. Prema mišljenju publike i tročlanog stručnog žirija u sastavu Danijela Forenpoher, Iva Pavletić  Crnić i Ana Tadej, najuspješniji plesni par činili su Ines Ivašić i Robert Marčelja s dva osvojena pehara.

– Zaista samo uživao na plesnom podiju u Kostreni s partnericom Ines Ivašić. Nagradili su to žiri i publika peharom za 1. mjesto. Ali najvažnije od svega je da smo se okupili kako bi pomogli UZOR – Udruga za zaštitu obitelji Rijeka u prikupljanju sredstava za štićenice sigurne kuće. Čestitke organizatorima, Općini Kostrena i Udruzi PROJEKT +/-60!, kazao je na svojem Facebook profilu načelnik Općine Jelenje, Robert Marčelja.

Zanimljiv program vodila je Božidarka Matija Čerina, a u glazbenom dijelu večeri nastupili su Ženski vokalni sastav Luštrin i Igor Vlajnić. Posjetiteljima i natjecateljima svoje plesno umijeće pokazao je profesionalni plesni par Ivana Trope i Davor  Romić.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmarcelja.jelenje%2Fvideos%2F1046827645709636%2F&show_text=0&width=267&mute=0″ width=”267″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Skip to content