Pridružite se na Trgu mlikarice: Humanitarna akcija za radnike 3. maja

Humanitarna akcija održavat će se od ponedjeljka, 25. ožujka do srijede, 27. ožujka od 10 do 14 sati na Trgu mlikarice u Dražicama

Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka pokrenulo je humanitarnu akciju za samce i obitelji s djecom radnika “3. maja” koja će se održavati od ponedjeljka, 25. ožujka do srijede, 27. ožujka. Akcija će se održati i na području Općine Jelenje, točnije na Trgu mlikarice u Dražicama, od 10 do 14 sati.

Akciji se može priključiti donacijom trajnijih prehrambenih namirnica i osnovnih higijenskih potrepština te novčanim prilozima koje će se moći staviti u kasice Crvenog križa, a od svega prikupljenog Crveni križ će napraviti pakete za apostrofirane skupine radnika. U privitku preuzmite sastav paketa, kao i popis namirnica.


Podrobnije informacije o akciji mogu se dobiti na tel. Crvenog križa Rijeka 051/333-699, kao i na web stranici društva. Kako su naglasili iz Gradskog društva Crvenog križa radnicima “3. maja” puno znači svaki kilogram brašna, palente i sličnog, ali svakako treba poslati poruku da smo uz njih.

Žiro račun akcije u Privrednoj banci Zagreb na koji se također može uplatiti pomoć za samce i obitelji s djecom radnika “3. maja” glasi: HR 94 2340 0091 5110 0168 1 SWIFT CODE: PBZGHR2X, HCK – GDCK Rijeka – Hum. akcija za samce i obitelji s djecom “3. maja” Rijeka.

Skip to content