Popularna TV serija “Novine” snimana i na području Jelenja

Zoretići su danas poslužili kao izvrsna kulisa za snimanje popularne i nagrađivane domaće TV serije “Novine”. Akcijske scene snimale su se na području općine Jelenje, tijekom cijelog današnjeg dana, pod redateljskom palicom Dalibora Matanića.

Snimanje u ZoretićimaProdukcijska kuća Drugi plan d.o.o. uz suradnju s Policijskom upravom PGŽ i Općinom Jelenje snimila je nekoliko scena u Zoretićima, u privatnoj kući i pokraj mosta u Trnovici, kao i cesti Zastenice – Dražice, uz Grobničko polje.


{source}
<style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class=’embed-container’><iframe src=’https://www.youtube.com/embed//HHiHT7xWU8c’ frameborder=’0′ allowfullscreen></iframe></div>
{/source}


Podsjetimo, snimanje treće sezone popularne TV serije započelo je uz novi ambijent i lokacije, dosad neviđene na filmu. HTV bi trebao veoma isčekivanu seriju emitirati iduće godine. Nakon toga serija će putem digitalne platforme Netflix biti dostupna u 198 zemalja. U prvoj sezoni naglasak je bio na novinarstvu u dnevnom tisku, druga sezona pratila je zbivanja u visokoj politici, dok će u ovoj sezoni u fokusu biti sudstvo. Iz Općine Jelenje poručili su im da im je izuzetno drago što se snimanje visokobudžetne i popularne serije odvijalo u jelenjskim naseljima te je produkcijskoj ekipi pružena tehnička podrška.


Robert Marčelja i Dalibor Matanić

Skip to content