Početkom 2021. očekujemo da će mali Grobničani imati novu školu i dvoranu

Radovi na rekonstrukciji i dogradnji zgrade OŠ Jelenje-Dražice te izgradnji školske sportske dvorane u Dražicama u utorak je obišla pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje PGŽ Edita Stilin u pratnji načelnika Općine Jelenje Roberta Marčelje.

Vrijednost tog kapitalnog projekta je 40 milijuna kuna, a zajednički ga financiraju Primorsko-goranska županija sa 60 posto i Općina Jelenje sa 40 posto udjela. Obilaskom gradilišta potvrđeno je da je sve do sad napravljeno u rokovima. Tijekom četiri mjeseca otvoreno je gradilište, dignuti su stupovi dvorane, napravljen je prvi kat novog dijela škole, novi ulaz, marendarij i višefunkcionalna dvorana, sve se to već pomalo vidi. Više pogledajte u video reportaži.

 {source}<style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class=’embed-container’><iframe src=’https://www.youtube.com/embed/ReZx42qMH0w’ frameborder=’0′ allowfullscreen></iframe></div>{/source}
 

{gallery}fotogalerija/2019-10-15_Obilazak_gradilista{/gallery}

Video: https://youtu.be/ReZx42qMH0w

Skip to content