Uživo iz Doma kulture Dražice: Zvuki armonike na spomen Igoru Valiću

Trinaesto izdanje tradicionalne manifestacije Zvuki armonike održat će se u petak, 26. listopada 2018. godine s početkom u 19 sati u Domu kulture Dražice.

Očekuje se više od pedesetak izvođača iz raznih dijelova Hrvatske, ali i Slovenije koji će na jedinstven način odati počast tragično preminulom glazbeniku i vrsnom harmonikašu Igoru Valiću. Manifestaciju organiziraju Igorovi prijatelji uz svesrdnu pomoć Općine Jelenje. Druženje uz harmoniku spaja i povezuje te je uz nju svako druženje lakše i ljepše stoga se prema najavama očekuje dupkom pun Dom kulture Dražice jer ljubitelja tradicijskog zvuka na Grobnišćini ne nedostaje. Iz Općine Jelenje ističu da se ovakvim manifestacijama njeguje i valorizira tradicija jelenskog kraja, stoga se navedena manifestacija godinama financira iz proračuna ove jedinice lokalne samouprave.

Prijenos uživo: petak,26.10.2018. od 19 sati

{source}
<style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class=’embed-container’><iframe src=’https://www.youtube.com/embed/ddPEH_Xkytg’ frameborder=’0′ allowfullscreen></iframe></div>
{/source}

Skip to content