[NAJAVA] U subotu akcija darivanja krvi u Dražicama

Potreba za dragocjenom tekućinom uvijek je aktualna, bez obzira na svakodnevne izazove. Ove subote, 21. ožujka 2020. godine održava se akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Domu kulture Dražice.

Crveni križ nastavlja sa svojim redovitim akcijama. Prva je u subotu, 21. ožujka. 2020. godine na Jelenju, u prostoru Doma kulture u Dražicama od 8 do 14 sati, navodi Kanal RI.

– Zajedno sa Općinom i aktivom iz Jelenja nastavljamo hvalevrijednu akciju. Prostorija u kojoj se održava darivanje krvi svakako će biti sterilna i očišćena. Higijensko-sanitarni uvjeti moraju biti na visokoj razini, ali to je za nas i normalno, jer takav nam je protokol – kazao je Ivo Vidotto, predsjednik Savjeta dobrovoljnih darivatelja krvi Crvenog križa Rijeka.

{source}<style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class=’embed-container’><iframe src=’https://www.youtube.com/embed//lu6W0hi8zC8′ frameborder=’0′ allowfullscreen></iframe></div>{/source}

Skip to content