[NAJAVA] Ovog vikenda: Nogometni turnir Bruno Ban

Turnir u sjećanje na preminulog člana NK Rječine.
Rezultate možete pratiti na: http://nkrjecina.atwebpages.com/bruno_ban/24. Memorijalni nogometni turnir “Bruno Ban”, kojim se već više od dva desetljeća čuva tradicija i sjećanje na tragično preminulog Brunu Bana, člana tadašnjih pionira Nogometnog kluba Rječina, bit će održan 8. i 9. lipnja. Banu u čast organizira se respektabilan nogometni turnir namijenjen mlađim kategorijama, pa će se na nogometnom igralištu Rječine u Dražicama u subotu i nedjelju okupiti nogometne ekipe Rječine, Grobničana, Rijeke, nogometni klubovi Grbci 2000, Primorac, Naprijed, Halubjan, Opatija, Pomorac, Gospić, Hajduk i Uljanik. Organizatori turnira je NK Rječina uz podršku i pokroviteljstvo Općine Jelenje, Turističke zajednica Jelenje, Primorsko-goranske županije i tvrtke TTO Thermotechnik. Pogledajte kako je bilo prošle godine.


{source}
<style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class=’embed-container’><iframe src=’https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnkrjecina%2Fvideos%2F2087083741304490%2F&show_text=0&width=560′ width=’560′ height=’315′ style=’border:none;overflow:hidden’ scrolling=’no’ frameborder=’0′ allowTransparency=’true’ allowFullScreen=’true’></iframe></div>
{/source}


Kao navode organizatori NK Rječina, u službenoj brošuri turnira, pogibija mladog igrača NK Rječine 1995. godine uoči odlaska na međunarodni nogometni turnir u Italiju, potakla je tadašnje trenere i rukovodstvo kluba da osmisle jedan nogometni turnir koji će postati memorijalni, a kojim će se sačuvati sjećanje na mladog i darovitog igrača Bruna Bana. Predsjednik Mauro Barčić, u svom uvodniku, navodi kako tradiciju u organiziranju turnira NK Rječina čuva do današnjih dana, a povratne informacije s terena govore kako ćemo se i dalje u budućnosti družiti na igralištu u Dražicama.


{gallery}fotogalerija/2019-06-05_Bruno_Ban_najava{/gallery}


Ove godine na jelenjsko područje dolaze renomirane ekipe i gosti s područja Primorsko goranske županije, koji će na području općine Jelenje provesti dva dana. Za sve sudionike organizator je osigurao zahvalnice, u znak sjećanja i prijateljstva, a oni najbolji dobiti će medalje i pehare.

– Ovim putem zahvaljujemo se Općini Jelenje generalnom pokrovitelju turnira i našem stalnom partneru u svakodnevnom funkcioniranju najdražeg nam kluba. Također, posebnu zahvalu upućujemo i navijačima, prijateljima te roditeljima naših omladinaca, kao i sponzorima: TTO Thermotechnik, Dirnis, Vargon, Građa, Terra, Hrvatski nogometni savez, Caffe bar Corner, Caffe bar Klub, Bistro Rječina, Caffe bar Alegro, Caffe Bar Max, Caffe bar Caffeteria, Trgovine Krk, Adria Sport, Taxi Čorkez, Jamnica, Tia partner, Studio Wolf, Frizerski salon Maja, JAX, Pizza cut Oliva, Spizza – Pizza & Grill i drugi, navodi Barčić u svojim završnim riječima, uz želju da u Dražicama pobjedi najbolji.

Skip to content