Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta Podhum u Općini Jelenje

Razdoblje provedbe projekta: 12.04.2019. – 12.06.2020.

Općina Jelenje uspješno je ugovorila dodjelu bespovratnih sredstava od strane Ministarstva zaštite okoliša i energetike za izgradnju i opremanje reciklažnog dvorišta Podhum, edukacijske aktivnosti te promociju.

Ukupni iznos projekta iznosi 4.486.011,05 od čega je prihvatljivih troškova projekta 4.279.151,05 kn, od kojih će dio biti namaknut iz vlastitih sredstava, a iznos od 3.637.278,39 – 85% će biti sufinanciran iz poziva Građenje reciklažnih dvorišta KK.06.3.1.03.

Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta ustrojiti će sustav održivog gospodarenja otpadom na području Općine Jelenje čime će se omogućiti prikladno zbrinjavanje odvojeno prikupljenog otpada i zapošljavanje određenog broja osoba.

Provoditi će se aktivnosti informiranja i edukacije stanovništva o projektu. Informiranjem će se obuhvatiti šira javnost, svi stanovnici Općine Jelenje i posjetitelje. Edukativnim aktivnostima posebnu ćemo pažnju usmjeriti na školski uzrast, te zasebno na ostalo građanstvo.

{source}<style>.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }</style><div class=’embed-container’><iframe src=’https://www.youtube.com/embed/k5cTNayXwVk’ frameborder=’0′ allowfullscreen></iframe></div>{/source}


Zajedno do fondova


  • EU Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
  • Kontakt osobe za više informacija: Dino Piljić, bacc., zamjenik načelnika Općine Jelenje • e-mail: dino@jelenje.hr
Skip to content