Humanitarna vožnja: Napravi đir za Macolu

Vjerujemo kako je većina vas upoznata sa trenutnom životnom borbom Dalibora Marušića Macole, stoji u Facebook objavi turističkog brenda Grobnik adventure. Voziti možete u subotu, 14. svibnja 2022. od 12 do 18 sati i u nedjelju 15. svibnja od 10 do 17 sati.

Mi vjerujemo kako iz ove borbe Macola može izaći kao pobjednik, ali mu je potrebna novčana pomoć svih nas. Nažalost, borba za zdravlje košta. Pa kako bi i mi dali svoj doprinos, pozivamo vas da ovaj vikend podržite naš oblik pomoći koji možemo pružiti u suradnji s udrugom KOGA BRIGA te se pridružite humanitarnoj vožnji quadom, javljaju iz brenda Grobnik adventure koji je standarni dio turističke ponude Visit Jelenje.

Ako želite unaprijed rezervirati svoj termin za vožnju, možete to učiniti na broj 091 2300 566 ili samo dođite u caffe bar Max u Dražicama, u navedenom terminu, gdje ćemo vam biti na raspolaganju, javljaju organizatori.

Svatko može voziti po 20 minuta za iznos donacije od 100 kn. Sav prihod naravno uplaćujemo za Macolino liječenje. Nadamo se da se vidimo u čim većem broju! ♥️

Skip to content