Ceste Rijeka uskoro kreću sa sanacijom nerazvrstanih cesta na području općine Jelenje

Temeljem raspisanog natječaja za obavljanje komunalnih poslova redovnog održavanja nerazvrstanih cesta i ostalih nerazvrstanih javnih prometnih površina na području Općine Jelenje odabrana je tvrtka Ceste Rijeka, kao najkvalitetnija ponuda.

Krajem rujna u općinskoj vijećnici svečano je potpisan četverogodišnji ugovor vezan uz povjeravanje obavljanja komunalne djelatnosti održavanja nerazvrstanih cesta na području općine Jelenje između Općine Jelenje, kao naručitelja radova i tvrtke Ceste Rijeka, koja je izabrana na natječaju kao najkvalitetniji izbor, a ponudu je potvrdilo Općinsko vijeće Općine Jelenje.

U skorijem periodu tako možemo očekivati kvalitetnu sanaciju cesta na području Općine Jelenje.

– Do kraja godine planiramo utrošiti oko sto tisuća kuna u popravak i sanaciju lokalnih cesta. Mještanima smo obećali da će se ubuduće voziti na kvalitetnijim prometnicama stoga idemo u tom smjeru i rješavamo dio po dio. Za početak ćemo sanirati ceste koje su u katastrofalnom stanju, a takvih nažalost ne nedostaje. U idućoj godini planiramo utrošiti još dvjesto tisuća kuna za tu namjenu. Rezultati sigurno neće izostati jer se radi o kvalitetnoj tvrtki, koja je specijalizirana za tu djelatnost i ima veliku referentnu listu – kazao je Robert Marčelja, načelnik Općine Jelenje prilikom sklapanja ugovora.

Društvo Ceste-Rijeka d.o.o. je specijalizirano i opremljeno za radove održavanja i građenja cesta.

– Opremljeni smo ljudstvom i tehnikom da možemo udovoljiti svim zahtjevima tržišta, stoga ovaj posao shvaćamo vrlo ozbiljno i nadamo se da ćemo udovoljiti svim Vašim zahtjevima, prema svemu viđenome čekaju nas novi izazovi – naglasio je Danijel Šostarec, predsjednik uprave
 Ceste Rijeka.

{gallery}fotogalerija/2017-09-29_Potpisivanje_ceste_rijeka{/gallery}

Skip to content