Navigacija

Glavni meni

29
Sri, Ruj
9 Novih vijesti

[NAJAVA] 9. Hahlić za uru i 18. Maša na Obruču

Sport
Tipografija

Planinarsko društvo Obruč i ove godine nastavlja s organizacijom dva zanimljiva događaja koja se tradicionalno održavaju prve rujanske subote. Želja nam je da na prostor Grobničkih Alpa privučemo sve koji se na ovaj ili onaj način vole kretati kroz prirodu, poručuju iz PD Obruč.

Brdska utrka Hahlić za uru, staza je dužine 5 km s 800 m uspona, pogodna za sportaše i rekreativce. Oni koji više vole hodati nego trčati i žele uživati u prirodi pozivamo na vrh Obruča gdje će se održati 18. Maša na Obruču.

Zabilježite si termin, subota 4. rujna 2021.

Očekujemo vas! Dođite i dobro se provedite, ali s obzirom na postojeću situaciju s koronom pazite na sebe i druge, i nastojite se držati preporuka.

Novosti i ostale informacije pratite na www.pdobruc.hr i Facebook stranici PD Obruč. Prijave su zaključene.

9. Hahlić za uru – informacije:

  • Datum: subota, 04. 09. 2021.
  • Organizator: Planinarsko društvo „Obruč“
  • Sponzor: Općina Jelenje
  • Mjesto održavanja: Podkilavac – Čeka - Hahlić,
  • Start/cilj: Podkilavac – mostić / Hahlić – planinarski dom
  • Start utrke: 9:00
  • Limit utrke: 1h i 30 minuta
  • Kategorije i dužina utrke: Muška i ženska, dužina cca 5km, (800m uspona)

Satnica natjecanja:

  • 8:00 – 8:40 Prijave, podizanje startnih brojeva
  • 8:50 Brifing
  • 9:00 START trke 9. Hahlić za uru
  • 9:35 – 10:30 Doček natjecatelja u cilju
  • 11:30 Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada

Nagrade: 1. - 3. mjesto u obje kategorije – besplatno noćenje u planinarskom domu na Hahliću za godinu dana

Rekordi staze: muška kategorija,Nikola Mikulić, 37 minuta i 50 sekundi (6. HZU 2018. godine), ženska kategorija, Barbara Belušić, 42 minute i 51 sekundu (6. HZU 2018. godine).

Info:
PD Obruč, tel: 051 297 016
e-mail: p.d.obruc@ri.t-com.hr

Dodatni info:
Vedran Stipić, 091 726 19 38
e-mail: vedran.stipic@ri.t-com.hr


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.