Navigacija

Glavni meni

27
Sub, Velj
0 Novih vijesti

Najava: Pseći Kutak na manifestaciji Ljetno lice Platka

Ljetno lice Platka se održava 24. kolovoza 2019. godine na Platku

Kultura i tradicija
Tipografija

Na ovogodišnjoj manifestaciji Ljetno lice Platka se po prvi put prezentira Pseći Kutak koji je organiziran u suradnji s Koordinacijskom radnom skupinom za zaštitu životinja Primorsko-goranske županije.

Ljetno lice Platka se održava 24. kolovoza 2019. godine na Platku sukladno Programu koji je objavljen na stranici http://platak.hr/sva-lica-platka . Sport, druženje u hladu i svjež zrak ovog puta će biti popraćeni i sa sadržajem i zabavom za ljubitelje četveronožnih ljubimaca i njihove vlasnike. Posjetiteljima će na raspolaganju biti stručnjaci, veterinari i dreser, koji će im moći dati savjet o zdravlju i odgoju pasa. Održati će se prezentacija dresure i dijelit će se letci o zakonskim obvezama i odgovornom ponašanju vlasnika pasa.

Posjetiteljima će na raspolaganju za igru i druženje biti i napušteni psići iz Skloništa za nezbrinute životinje Lič i Veterinarskog centra Crikvenica. Psići će se moći maziti i prošetati, a nadajmo se i udomiti. Pozivamo Vas da se pridružite manifestaciji, a po mogućnosti i usrećite jednog od pasića koji su pronađeni na području naše JLS.

Za izlaganje svojih psića su se javile Općina Viškovo, Općina Jelenje i Općina Fužine, pa će se njihovi psići dovesti na lice mjesta u subotu, a svi posjetitelji i zainteresirani moći će ih razgledati od 11 do 17 sati.

Korisne informacije:


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.