Navigacija

Glavni meni

23
Pet, Tra
1 Novih vijesti

Pogledajte kako će izgledati nova škola u Dražicama

PGŽ i Općina Jelenje gradit će najveći projekt u povijest na našem području...

Komunalni info
Tipografija

Krajem rujna, na Svečanoj sjednici Općinskog vijeća prezentirana je 3D vizualizacija nove škole u Dražicama.

Tom prigodom svim okupljenima obratila se Edita Stilin, pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje koja je kazala kako su pri kraju pripreme za početak izgradnje nove škole u Dražicama s pripadajućom sportskom dvoranom.

– Pri kraju smo pripreme velikog projekta dogradnje i rekonstrukcije školske zgrade u Dražicama. Mnogo godina čekala se realizacija, a kao Primorsko-goranska županija završili smo projektiranje, dobili smo građevinsku dozvolu te redovito održavamo koordinaciju i sastanke s Općinom Jelenje. Početkom 2019. godine započeti će radovi za koje se procjenjuje da će trajati tri godine. Projekt je vrlo lijep a izradio ga je arhitektonski Studio Rechner te će nova škola u Dražicama zasigurno podići standard obrazovanja na području Općine Jelenje te dodatno poboljšati vizuru samog mjesta – kazala je Stilin, dodajući kako je na području Jelenja mnogo ambicioznih projekata u godinama koje slijede.

Primorsko goranska županija stoji uz Općinu Jelenje. Zahvaljujemo se roditeljima koji su strpljivo podnijeli preseljenje djece iz Dražica u Jelenje te vjerujemo da ćemo svi zajedno sa velikim entuzijazmom i energijom napraviti ovaj projekt i sve druge projekte koje su gospoda iz Jelenja zamislili, kazala je u ime Primorsko-goranske županije Edita Stilin prilikom svečanog govora u povodu blagdana i zaštitnika sv. Mihovila u Jelenju.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.