Navigacija

Glavni meni

Hahlići Trail 2019

Uspon na Hahliće je poseban jer vodi preko travnatih i otvorenih padina okrunjenih predivnim pogledom na Kvarnerski zaljev i otoke te duboko usječeni kanjon Mudna Dol.

Utrka Hahlići Trail vodi vas najljepšim stazama Hahlića i obližnjeg Platka.

Datum: subota, 27. travanj 2019.
Mjesto: Dražice, Hahlici & Pakleno
Utrke: Pakleno - 32km, Vidalj - 18km, Obruč - 12km

Sve informacije na: http://www.kvarnertrails.com/

U subotu, 27. travnja 2019. godine Općina Jelenje ugostit će najbolje trkače iz regije. Naime, održat će se peto izdanje manifestacije Hahlići Trail, a očekuje se 300 zaljubljenika u trčanje, koji će pritom proći najljepše dijelove Grobničkih Alpi. Start će, tradicionalno, krenuti s Trga mlikarice u Dražicama u 9 sati, a najdulja staza ove godine ima ukupno 32 km i prolazi kroz vrh Pakleno na 1.800 m nadmorske visine. Trkači mogu, ovisno o svojim fizičkim mogućnostima još odabrati vrh Vidalj na 960 m i ukupne duljine 18 km te vrh Obruč na 460 m nadmorske visine, u duljini od gotovo 12 km.

- Predivna priroda Hahlića zasigurno će očarati sve natjecatelje. Znamenita manifestacija za naš kraj, promovira zdrav način života, kao i Grobničke Alpe te Planinarski dom Hahlić koji svakako spada u najbolje planinarske domove u Republici Hrvatskoj. Utrka iz godine u godinu privlači sve više zaljubljenika u trčanje, pogotovo onih koji uživaju to raditi najvišim i najljepšim predjelima jelenjskog kraja koje svim natjecateljima pruža jedinstveno iskustvo – kazao je Robert Marčelja, načelnik Općine Jelenje, dodajući da su prijave za trku zatvorene početkom travnja i pripremljeno je 300 startnih paketa od strane organizatora.

Podsjetimo, natjecanje organizira Društvo AD Natura, uz pokroviteljstvo Općine Jelenje i Turističke zajednice Općine Jelenje.

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.