Navigacija

Glavni meni

27
Pet, Stu
5 Novih vijesti

Memorijalna biciklijada: Dejan & Dalibor

Peta memorijalna biciklijada u spomen na Dalibora Kalčića i Dejana Ljubasa održati će se u ponedjeljak, 2. travnja 2018. godine.

Peta memorijalna biciklijada u spomen na Dalibora Kalčića i Dejana Ljubasa održati će se u ponedjeljak, 2. travnja 2018. godine.

RASPORED:

  • od 8:30 h do 9 h okupljanje u Dražicama pred Domom kulture Dražice oni koji idu busom (a njihovi bicikli kamionom) na start u Jušiće
  • u 9:00 h iz Dražica vozimo bicikliste i bicikle na start u Jušiće od 9:30 do 10:30 prijave na Jušićima za sve sudionike učesnike u 11 h starta biciklijada iz Jušića do Saršona, preko Trnovice, u Lukeže. Vozi se po asfaltu. (predah je u Mariščini, a ako previše miriši, u Saršonima)
  • u 13 h održat će se komemoracija u Lukežima pored spomen ploče na obali Rječine
  • 13:30 h odvajaju se u sportaši startom na brdsku utrku „SKOK NA GRAD GROBNIK“ i "TRK NA GRAD  GROBNIK"
  • ostali sudionici nakon odlaska sportaša nastavljaju iz Lukeži prema cilju biciklijade u Dražice
  • sportska skupina po završetku utrke s Grada Grobnika spustit će se preko Vlačine u Dražice 14 h do 14:30 u Dražicama bio bi ručak za sudionike i proglašenje pobjednika te dodjela odličja najboljim biciklistima u apsolutnoj muškoj i ženskoj kategoriji s utrka „SKOK NA GRAD GROBNIK“ i "TRK NA GRAD GROBNIK"

Više na: http://www.rival.hr/index.php/2013-04-02-12-10-29/biciklizam/307-5-memorijalna-biciklijada-u-spomen-dejanu-i-daliboru

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.