Navigacija

Glavni meni

28
Pon, Ruj
4 Novih vijesti

Folder Savjetovanje: Nacrt prijedloga Odluke o agrotehničkim mjerama i mjerama za uređenje i održavanje poljoprivrednih rudina na području Općine Jelenje

Općina Jelenje objavljuje početak Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Nacrtu prijedloga Odluke o agrotehničkim mjerama i mjerama za uređenje i održavanje poljoprivrednih rudina na području Općine Jelenje.

Savjetovanje traje od 13. lipnja 2018. do 13. srpnja 2018. godine.

Pozivaju se predstavnici zainteresirane javnosti da najkasnije do 13. srpnja 2018. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe na predloženi Nacrt prijedloga putem online Obrasca za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću.

Nacrt prijedloga Odluke koji je objavljen na internet stranicama Općine Jelenje predstavlja radni materijal, pa je kao takav podložan ispravcima, izmjenama i dopunama i ne može se smatrati konačnim prijedlogom Odluke.

Po isteku roka za dostavu mišljenja i prijedloga, izrađuje se i objavljuje Izvješće o savjetovanju s javnošću.

Izvješće o savjetovanju s javnošću sadrži zaprimljene prijedloge, primjedbe i očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Izvješće o savjetovanju s javnošću, kao i konačni prijedlog Odluke dostavlja se Općinskom vijeću Općine Jelenje na razmatranje i usvajanje.

Toggle Naziv Datum
pdf Izvješće o provedenom savjetovanju: Odluke o agrotehničkim mjerama ( 46 KB )
document Savjetovanje: Odluka o agrotehničkim mjerama kao i mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina ( 41 KB )
Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.