Navigacija

Glavni meni

28
Pon, Ruj
4 Novih vijesti

Folder Savjetovanje: Nacrt prijedloga Odluka o 3. Izmjenama i dopunama Prostornog plana uređenja Općine Jelenje

Općina Jelenje objavljuje početak Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Nacrt prijedloga Odluke o komunalnom redu.

Savjetovanje traje od 11. lipnja 2018. do 11. srpnja 2018. godine.

Pozivaju se predstavnici zainteresirane javnosti da najkasnije do 11. srpnja 2018. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe na predloženi Nacrt prijedloga putem online Obrasca za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću.

Nacrt prijedloga Odluke koji je objavljen na internet stranicama Općine Jelenje predstavlja radni materijal, pa je kao takav podložan ispravcima, izmjenama i dopunama i ne može se smatrati konačnim prijedlogom Odluke.

Po isteku roka za dostavu mišljenja i prijedloga, izrađuje se i objavljuje Izvješće o savjetovanju s javnošću.

Izvješće o savjetovanju s javnošću sadrži zaprimljene prijedloge, primjedbe i očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Izvješće o savjetovanju s javnošću, kao i konačni prijedlog Odluke dostavlja se Općinskom vijeću Općine Jelenje na razmatranje i usvajanje.

Toggle Naziv Datum
pdf Izvješće o provedenom savjetovanju: Nacrt prijedloga Odluka o 3. Izmjenama i dopunama Prostornog plana uređenja Općine Jelenje ( 46 KB )
document Savjetovanje: Nacrt prijedloga Odluka o 3. Izmjenama i dopunama Prostornog plana uređenja Općine Jelenje ( 44 KB )
Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.