Navigacija

Glavni meni

20
Ned, Ruj
2 Novih vijesti

Folder Savjetovanje: Nacrt prijedloga Izmjene i dopune Poslovnika o radu Općinskog vijeća 2018

Općina Jelenje objavljuje početak Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Nacrt prijedloga Izmjene i dopune Poslovnika o radu Općinskog vijeća 2018.

Savjetovanje traje od 25. lipnja 2018. do 16. srpnja 2018. godine.

Pozivaju se predstavnici zainteresirane javnosti da najkasnije do 16. srpnja 2018. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe na predloženi Nacrt prijedloga putem online Obrasca za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću.

Nacrt prijedloga Odluke koji je objavljen na internet stranicama Općine Jelenje predstavlja radni materijal, pa je kao takav podložan ispravcima, izmjenama i dopunama i ne može se smatrati konačnim prijedlogom Odluke.

Po isteku roka za dostavu mišljenja i prijedloga, izrađuje se i objavljuje Izvješće o savjetovanju s javnošću.

Izvješće o savjetovanju s javnošću sadrži zaprimljene prijedloge, primjedbe i očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Izvješće o savjetovanju s javnošću, kao i konačni prijedlog Odluke dostavlja se Općinskom vijeću Općine Jelenje na razmatranje i usvajanje.

Toggle Naziv Datum
pdf Izvješće o provedenom savjetovanju: Nacrt prijedloga Izmjene i dopune Poslovnika o radu Općinskog vijeća 2018 ( 45 KB )
document Savjetovanje: Nacrt prijedloga Izmjene i dopune Poslovnika o radu Općinskog vijeća 2018 ( 24 KB )
Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.