Navigacija

Glavni meni

20
Ned, Ruj
2 Novih vijesti

Folder Savjetovanje: Odluka o načinu pružnja javne usluge prikupljanja mješanog i birazgradivog otpada na području Općine Jelenje 2018

Općina Jelenje objavljuje početak Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Nacrt prijedloga Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada te povezanih usluga na području Općine Jelenje

Savjetovanje traje od 17. siječnja 2018. do 25. siječnja 2018. godine.

Pozivaju se predstavnici zainteresirane javnosti da najkasnije do 25. siječnja 2018. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe na predloženi Nacrt prijedloga putem online Obrasca za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću.

Nacrt prijedloga Odluke koji je objavljen na internet stranicama Općine Jelenje predstavlja radni materijal, pa je kao takav podložan ispravcima, izmjenama i dopunama i ne može se smatrati konačnim prijedlogom Odluke.

Po isteku roka za dostavu mišljenja i prijedloga, izrađuje se i objavljuje Izvješće o savjetovanju s javnošću.

Izvješće o savjetovanju s javnošću sadrži zaprimljene prijedloge, primjedbe i očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Izvješće o savjetovanju s javnošću, kao i konačni prijedlog Odluke dostavlja se Općinskom vijeću Općine Jelenje na razmatranje i usvajanje.

Toggle Naziv Datum
pdf Izvješće o provedenom savjetovanju: Odluka o načinu pružnja javne usluge prikupljanja mješanog i birazgradivog otpada na području Općine Jelenje 2018 ( 71 KB )
document Savjetovanje:Odluka o načinu pružnja javne usluge prikupljanja mješanog i birazgradivog otpada na području Općine Jelenje 2018 ( 79 KB )
Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.